Vrienden van Beauvarlet

Ongetwijfeld kent u het Beauvarletkoor Koksijde en misschien woonde u al optredens van het koor bij.
In het kalenderjaar 2017 organiseren wij opnieuw 2 concerten:

• Op zaterdag 8 april (20 uur) brengen wij o.l.v. Griet De Meyer, i.s.m. met de solisten Sarah Peire (sopraan) en Lieve Maertens (alt) en begeleid door het instrumentaal ensemble Nuova Sinfonia Gandavense het concert ‘Stabat Mater’, met composities van Pergolesi (nr. 1 in de Klara Top 100, 2016), Lachner, Rheinberger en Kuntz.

• Op zondag 26 november (17 uur) voeren wij i.s.m. het Arenbergkoor/de Trinid Singers Leuven en het koor Vagantes Morborum Brugge, en begeleid door Apotheosis Orchestra, Ein Deutsches Requiem (Brahms) uit. De algemene leiding voor dit concert ligt in de handen van Korneel Bernolet. Beide concerten gaan door in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk te Koksijde.

Aangezien deze projecten serieuze financiële inspanningen vereisen, hopen wij in 2017 op uw steun als ‘Vriend van Beauvarlet’ te mogen rekenen:

- het lidmaatschap voor een individuele persoon bedraagt 40 euro;

- voor één bijkomende persoon betaalt u 20 euro extra, zodat het lidmaatschap voor 2 personen 60 euro bedraagt.

Dat lidmaatschap kan gezien worden als een abonnement voor onze concerten in eigen beheer: vrienden van Beauvarlet ontvangen dit jaar 1 of 2 gratis toegangskaarten, afhankelijk van de gekozen formule, voor elk van de hierboven beschreven concerten.

U wordt vriend van Beauvarlet door het passend bedrag over te schrijven op: BE36 7380 3511 0281 van Beauvarletkoor vzw, Strandlaan 172 bus 1.01, 8670 Koksijde met de vermelding ‘vriend van Beauvarlet 2017’ .
Wij hopen alvast op uw steun en danken u voor uw sympathie.

Met achtingsvolle groeten

Dirk Eeckhout,                                             Hilde Van Iseghem,