Beauvarletkoor Koksijde vzw

  • beauvarletkoor
  • jokobeau

 

 

 

Nieuw vanaf september 2017: Kinderkoor Beau-re-mi

 

Vanaf september kunnen ook kinderen uit de lagere school ontdekken hoe fijn het is om in een koor te zingen. De Beauvarletfamilie breidt dan uit met kinderkoor Beau-re-miBeau-re-mi wordt een gloednieuw koor voor muzikale jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar (3de tot 6de leerjaar). We repeteren met Beau-re-mi elke vrijdag van 18 tot 19 uur in de Noordduinen te Koksijde. Tijdens de repetities zingen we nieuwe liedjes, leer je je stem goed gebruiken en wagen we ons al eens aan een canon of een lied in 2 stemmen. En vooral: we genieten ervan om samen te zingen! Net als bij Jokobeau zullen we ook af en toe nevenactiviteiten organiseren, op koorweekend gaan en optreden. Het kinderkoor staat eveneens onder leiding van Sarah Decadt. Op vrijdag 8 september gaat Beau-re-mi van start met een open repetitie van 18u tot 19u in de Noordduinen. Iedereen is welkom om mee te zingen en nadien kun je ervoor kiezen om in te schrijven voor het koor. Heb je interesse of vragen, dan mag je steeds contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kalender

  • vrijdag 8 september 2017 van 18u tot 19u: Open repetitie Beau-re-mi
  • vrijdag 8 september 2017 van 20u tot 21.30u: Open repetitie Jokobeau

  

Jokobeau?

 

Jokobeau is een Koksijds jongerenkoor voor zingende jongeren van 12 tot ongeveer 21 jaar (vanaf het eerste middelbaar). Sinds september 2013 komen we wekelijks samen met een groep enthousiaste zangers. We zingen twee- of driestemmig en brengen pop, musicalhits, filmmuziek, folk en ander muzikaal moois. Op de repetities werken we aan een goede zangtechniek, een mooie koorklank en een overtuigde performance.

Natuurlijk zingen we voor het plezier, maar regelmatig staan we ook op het podium . Vaak werken we hierbij samen met ander koren of orkesten. Zo brachten we de voorbije jaren concerten als “The Armed Man” (met 3 andere koren en een brassband), “Moeders en dochters in harmonie” (met een gelegenheidskoor van zingende moeders) en “Eurovisiesongfestival in koor” (met het Beauvarletkoor). Daarnaast treden we ook zelfstandig op, zoals bij “Twee meisjes op het strand”, “Midwinternacht” of “Zweeds (en ander) smörgåsbord”. Ook worden we soms gevraagd om te zingen; zo luisterden we al een boekvoorstelling en een huwelijksviering op.

Naast het zingen doen we ook regelmatig activiteiten, zoals bowlen, naar de film gaan en het jaarlijkse koorweekend. Jokobeau is het jonge broertje/zusje van het Beauvarletkoor: Jokobeau staat immers voor Jong Koksijds Beauvarletkoor. Sarah Decadt dirigeert het jonge geweld met veel enthousiasme.

 

Repetities

  

Kinderkoor Beau-re-mi repeteert op vrijdagavond van 18u tot 19u in de Noordduinen, Helvetiastraat 47, 8670 Koksijde. Vind je zingen zalig, sta je graag op een podium en doe je dat liefst samen met anderen? Kom dan meezingen op de open repetitie van Beau-re-mi op vrijdag 8 september van 18u tot 19u.

 

Jongerenkoor Jokobeau repeteert elke vrijdagavond van 20.00u tot 21.30u in de Noordduinen, Helvetiastraat 47, 8670 Koksijde. Zing je graag, kan je het engagement opbrengen om elke vrijdag te repeteren en wil je deel uitmaken van een fijne groep met een passie voor muziek? Maak dan kennis met Jokobeau en zing mee op de open repetitie vrijdag 8 september van 20u tot 21.30u.

 

Zit je in het eerste middelbaar? Kom dan gerust naar beide open repetities. Samen met de dirigent kies je nadien welk koor best bij jou past.

 

Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op onze Facebookpagina.

 

 

 

 

 

   

Logo Jokobeau