Vrienden van Beauvarlet: lidmaatschap anno 2019

Ongetwijfeld kent u het Beauvarletkoor Koksijde en misschien woonde u al optredens van het koor bij.
In het kalenderjaar 2019 organiseren wij opnieuw 2 concerten:

· Op zaterdag 15 juni (20 uur) brengen wij o.l.v. Griet De Meyer, begeleid door een instrumentaal ensemble en Koen Pauly (klavier) een gevarieerd programma van koorwerken van toonaangevende hedendaagse componisten, nl. Ola Gjeilo, Karl Jenkins, Morten Lauridsen, Guido Morini en Eric Whitacre.

· Op donderdag 26 december (17 uur) brengen wij ons traditioneel kerstconcert, met een programma rond de Cantiones Natalitiae i.s.m. het ensemble Transports Publics (o.l.v. Thomas Baeté).

Beide concerten gaan door in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk te Koksijde.

Aangezien deze projecten serieuze financiële inspanningen vereisen, hopen wij in 2019 op uw steun als ‘Vriend van Beauvarlet’ te mogen rekenen (graag vóór 15 mei 2019).

- het lidmaatschap voor een individuele persoon bedraagt 40 euro;
- voor één bijkomende persoon betaalt u 20 euro extra, zodat het lidmaatschap voor 2 personen 60 euro bedraagt.

Dat lidmaatschap kan gezien worden als abonnement op onze concerten in eigen beheer: vrienden van Beauvarlet ontvangen dit jaar 1 of 2 gratis toegangskaarten, afhankelijk van de gekozen formule, voor elk van de hierboven beschreven concerten.

U wordt vriend van Beauvarlet door het passend bedrag over te schrijven op:
BE36 7380 3511 0281 van Beauvarletkoor vzw met de vermelding ‘vriend van Beauvarlet 2019’. Voor vrienden die hun komst naar de concerten bevestigen, voorzien wij gereserveerde plaatsen.

Wij hopen alvast op uw steun en danken u voor uw sympathie.

Met achtingsvolle groeten

Dorothea Carbonez (voorzitter),  Hilde Van Iseghem (secretaris),