Vrienden van Beauvarlet: lidmaatschap anno 2020

Ongetwijfeld kent u het Beauvarletkoor Koksijde en misschien woonde u al optredens van het koor bij.
In het kalenderjaar 2020 organiseren wij opnieuw 2 concerten:

• Op zaterdag 9 mei (20 uur) brengen wij o.l.v. Griet De Meyer, i.s.m. het Veurns Vocaal Ensemble, het orkest Beau-Ensemble en 4 solisten het wondermooie Requiem van W.A. Mozart.
  • Op zaterdag 26 december brengen wij ons traditioneel kerstconcert, met een programma rond het Oratorio de Noël van C. Saint-Saëns.

Beide concerten gaan door in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk te Koksijde.

Aangezien deze projecten serieuze financiële inspanningen vereisen, hopen wij in 2020 op uw steun als ‘Vriend van
Beauvarlet’ te mogen rekenen:

- het lidmaatschap voor een individuele persoon bedraagt 40 euro;
- voor één bijkomende persoon betaalt u 20 euro extra, zodat het lidmaatschap voor 2 personen 60 euro bedraagt.

Dat lidmaatschap kan gezien worden als abonnement op onze concerten in eigen beheer: vrienden van Beauvarlet
hebben dit jaar recht op 1 of 2 gratis toegangskaarten, afhankelijk van de gekozen formule, voor elk van de hierboven beschreven concerten.

U wordt vriend van Beauvarlet door vóór 31 maart het passend bedrag over te schrijven
op: BE36 7380 3511 0281 van Beauvarletkoor vzw met de vermelding ‘vriend van Beauvarlet 2020’.

Opgelet: voor het Requiem van Mozart (concert 9 mei) sturen wij geen tickets op via de post, maar voorzien wij

gereserveerde plaatsen voor de vrienden van Beauvarlet die hun komst vooraf bevestigen. De vriendentickets
zullen – uitzonderlijk – beschikbaar zijn aan de ingang. Wij bezorgen ook nog een uitnodiging vooraf.

Wij hopen alvast op uw steun en danken u voor uw sympathie.

Met achtingsvolle groeten

Dorothea Carbonez,                    Hilde Van Iseghem,