Jeugdwerking

Binnen de structuur van Beauvarletkoor vzw hebben we ook een jeugdwerking met kinderkoor Beau-re-mi en jongerenkoor Jokobeau. Deze koren richten zich op jonge zangers vanaf 7 jaar en staan onder leiding van Sarah Decadt.

Kinderkoor Beau-re-mi

Kinderkoor Beau-re-mi is er voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar (2de tot 6de leerjaar). De repetities vinden plaats elke vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur in de Noordduinen in Koksijde. In Beau-re-mi leer je heel wat nieuwe liedjes, ontdek je je zangstem, werken we vaak met beweging en zingen we met veel plezier een canon of een lied in twee stemmen. Natuurlijk horen er ook optredens bij! Naast het zingen doen we regelmatig toffe activiteiten met onze groep en we gaan één keer per jaar samen op koorweekend.

Op vrijdag 4 september 2020 is er een proefrepetitie! Schrijf je hiervoor zeker in via www.beau-re-mi.be.

Jongerenkoor Jokobeau

Jongerenkoor Jokobeau neemt vanaf september een sabbatjaar wegens het kleine ledenaantal en wegens de coronamaatregelen. Er zullen dus geen repetities en optredens zijn in 2020 - 2021.

​Als je heel graag zou zingen met Jokobeau in 2021 - 2022, stuur dan zeker een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende interesse starten we dan mogelijk opnieuw met Jokobeau 2.0.

Terugblikken op 7 jaar jongerenkoor Jokobeau kan via www.beauvarletkoor.wixsite.com/jokobeau.

Logo Jokobeau