Jeugdwerking

Binnen de structuur van Beauvarletkoor vzw hebben we ook een jeugdwerking met kinderkoor Beau-re-mi en jongerenkoor Jokobeau. Deze koren richten zich op jonge zangers vanaf 7 jaar en staan onder leiding van Sarah Decadt.

Kinderkoor Beau-re-mi

Kinderkoor Beau-re-mi is er voor jongens en meisjes van 7 tot 13 jaar (2de leerjaar tot en met 1ste middelbaar). De repetities vinden plaats elke vrijdag van 16.30 uur tot 17.30 uur in de Noordduinen in Koksijde. In Beau-re-mi leer je heel wat nieuwe liedjes, ontdek je je zangstem, werken we vaak met beweging en zingen we met veel plezier een canon of een lied in twee stemmen. Natuurlijk horen er ook optredens bij! Naast het zingen doen we ook extra kooruitjes met onze groep en we gaan één keer per jaar samen op koorkamp.

Meer info over repetities en concerten via www.beau-re-mi.be.

Jongerenkoor Jokobeau

Jongerenkoor Jokobeau neemt vanaf september 2020 een sabbatjaar wegens het kleine ledenaantal en wegens de coronamaatregelen. Er zullen dus geen repetities en optredens zijn in 2020 - 2021. Ook in 2021 - 2022 zijn er nog geen repetities en optredens met Jokobeau.

Als je heel graag zou zingen met Jokobeau in 2022 - 2023, stuur dan zeker een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden je dan op de hoogte! Kinderkoor Beau-re-mi gaat intussen wel verder voor kinderen tot 13 jaar.

Terugblikken op 7 jaar jongerenkoor Jokobeau kan via www.beauvarletkoor.wixsite.com/jokobeau.

Logo Jokobeau